zaterdag 5 februari 2011

Warm Winter Wishes

 

 

Een winterkaartje gemaakt met het schitterende Maja design papier, wat is dat papier super mooi zeg!! Verder heb ik gebruikt, een Magnoliastempel,ingekleurd met de copics(ik begin het kleuren nu een beetje door te krijgen) de creatable bloemenkrans van Marianne design,de takjesstans van Crealies, een hoekje, kant, roosjes en tekst uit eigen computer.

Tasje /doosje

 

 

 

Dit keer een tasje gemaakt met een doosje erin. In het doosje zitten snoephartjes, kon het doosje net vullen,toen de kids eenmaal de snoepjes ontdekt hadden, was er weinig over. Het papier is zo cute, het is van Bo Bunny,Crush. Verder takjes van de stans van crealies, de border van een pons van Martha Steward, wat roosjes en lint. Dit tasje/doosje was voor de januari wedstrijd van hobby plezier met scrapdoosjes.

dinsdag 1 februari 2011

ValentijnskaartjeEen valentijnskaartje, hoe kan het ook anders, met valentijn voor de deur. Heel romantisch, lintjes, roosjes, zachte kleurtjes, daar kan ik me wel in vinden. Het Tilda papier hoort daar echt bij. Ik heb me hier lekker romantisch in uit kunnen leven,en natuurlijk mag een magnolia stempel dan niet ontbreken.