vrijdag 10 februari 2012

Elke Kaarty eeen feestje - Workshop 24


Hoi allemaal,

Het is weer tijd voor een super leuke workshop bij EKEF, dit keer heeft Ula weer een workshop voorbereid, een Slider card. Het is heerlijk knutselweer, lekker bij de kachel, dus kom gauw even hier kijken wat voor leuks Ula heeft gemaakt.

Lieve groetjes Marja.

woensdag 8 februari 2012

Happy Birthday


Hoi allemaal,

Allereerst voor mijn nieuwe volgers een warm welkom! Ik vind het super dat jullie mijn creaties de moeite waard vinden om mijn blog te volgen.

Dit cadeau tasje heb ik gemaakt als verjaardags kaart voor Sandra, die vrijdag jarig is. Ik heb een super lief mailtje van haar gehad dat het goed is aangekomen. Dus het tasje kan op mijn blog :))


Het tasje is gevuld met een zakje met chocolaatjes, helaas is de foto hiervan niet zo best :(
Voor het tasje heb ik papier gebruikt van Pion Design, dit had ik al zo lang liggen en er nog steeds niets mee gedaan. Magnolia stempeltje ingekleurd met copics, rozen lintje, kantje, parel brad, swirl van Marianne Design, doohickeys van Magnolia,kleine plak pareltjes, wat roosjes en tekst van de Action.


Sandra alvast gefeliciteerd met je verjaardag!!

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 7 februari 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging #101 - Schets 23


Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij EKEF, dit keer een schets. De beurt was aan team Turkoois om met de schets aan de slag te gaan. Er zijn weer prachtige creaties gemaakt, neem maar gauw even een kijkje hier, om alle creaties te bewonderen. Deze week hebben we ook weer een super sponsor Doeading.Voor mijn kaartje heb ik weer design papier gebruikt van My Minds Eye - Blush. Een stempeltje van Simply Sassy, deze weer ingekleurd met copics. Creatable stans van Marianne Design. Verder een kantje, parel brad en een stukje crispy lint.

Super dat we bij de uitdagingen zoveel inzendingen hebben, iedereen die mee gaat doen veel plezier met het maken van deze schets!


Lieve groetjes Marja.

zondag 5 februari 2012

Love Always


Hoi allemaal,

Wat is het mooi wit buiten he, echt eindelijk winter! Heerlijk om de kleintjes hier te zien spelen in de sneeuw, nou ja de grote ook, onder het mom van zullen wij even helpen een sneeuwpop te maken :)))), wat dan eindigt in een sneeuwballen gevecht en de kleintjes met een nog half afgemaakte sneeuwpop blijven zitten haha.

Vandaag weer tijd voor een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge. Dit keer is de opdracht maak een Valentijn kaartje met een Edwin en Tilda stempel. Ook deze keer is er weer een leuk prijsje te winnen, dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Scrapparadise.nl.


Ik heb heel wat moeten stoeien om dit kaartje een beetje te krijgen zoals ik het in gedachten had, het lukte maar niet. Ik wou eens een ander kaartje dan rood/ roze of hartjes proberen, nou dat heb ik geweten, het heeft bijna een week geduurd voor ik het af had. Helaas zijn de kleuren van de foto heel anders dan in het echt, hier lijkt alles grijzig, maar de echte kaart is bruin, met roze (haha toch wat roze). Voor deze kaart heb ik design papier van My Minds Eye, Lost & Found, Blush gebruikt, zo'n mooi papier! Een Magnolia achtergrond stempel waarop ik Tilda heb gemaskerd en een Edwin stempeltje. Ingekleurd met copics. Al het Design papier voorzien van een met de hand gemaakt stiksteekje, de boom het hekje en het vogeltje creatables van Marianne Design. Verbandgaasje, plakpareltjes, wat roosjes, het takje is van een pons, waarvan weet ik niet. Stukje kant een lintje, de tekst van de action.

Het is echt super om jullie reacties elke keer te lezen, dank jullie wel!

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenges:
Addicted to stamps - Valentijnsdag/ liefde.
Anything Goes Challenge Blog - To the one I love
Magnolia Down Under Challenges - Love is in the air
Wild Orchid Challenges - Een dier op je kaartje
Dream valley - Valentijn

Nog een fijne zondag verder!

Lieve groetjes Marja.