maandag 21 maart 2011

Sitting here' thinking of you

 


Hoi allemaal,

Wat een heerlijk weertje vandaag, de eerste lentedag, kreeg er zo'n zonnig gevoel van, dit heb ik proberen over te brengen in mijn kaartje. Dit kaartje gemaakt voor de uitdaging van maart bij kaarten maken met Tiets. Aan de hand van een lay out moest je een kaart maken, verder alles naar eigen inzicht, zolang je de lay out maar gebruikte. Het stempeltje is van Mo Manning en deed me aan mijn dochter Kimberley denken, die zo heerlijk verliefd is en dan ook zo lekker van zich af kan staren, vandaar ook de tekst. Het papier is van My Minds Eye, Mabel, wat roosjes, bloementjes, eyelets en brads. De tekst is uit eigen computer. Hoop dat ik het zonnige weer over heb kunnen brengen in mijn kaart.

Lieve groetjes Marja.

5 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie kaart, met geweldige details!!! Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaartje super gelukt, heel vrolijk en fris, zeker een leuke stempel, maar ook leuke opbouw. Het is je weer eens goed gelukt :) Fijne dag, Erica.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. via mijn zusje jaimy kwam ik op je blog & heb me gelijk aangemeld als volger! je maakt prachtige creaties! & stiekem ben ik wel een beetje jaloers dat je in het mooie nunspeet woond haha wij komen al jaren in epe & gaan dan altijd eve winkellen in Nunspeet ;)
  groejes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart heb je gemaakt Marja! Hier was het vandaag dan ook heerlijk zonnig:-)
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schitterend kaartje marja
  erg leuk gedaan
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen