woensdag 23 maart 2011

Duo Challenge #4

 

 


Hoi allemaal,

Ik zag dit kaartje en dacht meteen, die wil ik gaan maken, vond het zo'n leuke kaart. En het thema lente past toch heerlijk bij het zonnetje buiten. Dit kaartje gemaakt voor Challenge #4 van Duo Challenge. Je kan het patroon opvragen bij Annette. Het is wel een erg bewerkelijk kaartje, want alles is met de hand uitgeknipt, maar ontzettend leuk om te doen. Het papier is van Kaiser Craft.
Een fijne dag nog allemaal.

Lieve groetjes Marja.

maandag 21 maart 2011

Sitting here' thinking of you

 


Hoi allemaal,

Wat een heerlijk weertje vandaag, de eerste lentedag, kreeg er zo'n zonnig gevoel van, dit heb ik proberen over te brengen in mijn kaartje. Dit kaartje gemaakt voor de uitdaging van maart bij kaarten maken met Tiets. Aan de hand van een lay out moest je een kaart maken, verder alles naar eigen inzicht, zolang je de lay out maar gebruikte. Het stempeltje is van Mo Manning en deed me aan mijn dochter Kimberley denken, die zo heerlijk verliefd is en dan ook zo lekker van zich af kan staren, vandaar ook de tekst. Het papier is van My Minds Eye, Mabel, wat roosjes, bloementjes, eyelets en brads. De tekst is uit eigen computer. Hoop dat ik het zonnige weer over heb kunnen brengen in mijn kaart.

Lieve groetjes Marja.

zondag 20 maart 2011

It.s a Magnolia Challenge #2

 

Hallo allemaal,
Het is alweer tijd voor een nieuwe Challenge bij It's a Magnolia Challenge Blog. Deze keer is de opdracht om een creatie te maken, wat geen kaart is, ook geen easelcard. Dus een doosje, tasje, mapje etc. zoalng het maar geen kaart is. Je mag ook een doosje of iets dergelijks pimpen! Zorg dat er minimaal 1 Tilda of Edwin stempel opzit. een . Nou volgens mij is dat toch goed te doen. De prijs die je kunt winnen is een waardebon van Scrappapier van 10 euro. Ik hoop dat we weer net zoveel inzendingen krijgen als bij de eerste Challenge!

 

Dit is mijn bijdrage aan Challenge #2. Het tasje is een boxmal Ala Anita van Crealies. Het papier is ja natuurlijk weer van Maja Design. Het kantrandje en de bloemen zijn ook van Crealies. De stempel heb ik ingekleurd met copics. Iedereen die mee doet aan deze Challenge heel veel succes!!!!

Lieve groetjes Marja.