zaterdag 29 oktober 2011

Challenge # 18 - It's a Magnolia Challenge


Vandaag alweer Challenge #18 bij It's a Magnolia Challenge. Dit keer is de opdracht: maak een kaartje/creatie met als hoofdkleur paars. Gebruik een Magnolia Stempel {Edwin of Tilda}. Tuurlijk is er weer een leuk prijsje te winnen, dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Zuurstokgroen.nl. Succes allemaal met deze leuke opdracht!!!!!!

Ik heb voor mijn kaartje Maja Design papier gebruikt. Magnolia DooHickeys Doily Flowers en Vintage Labels. De blaadjes zijn van Crealies. Pareldraad, wat losse pareltjes, lintje, kantje, bedeltje en wat roosjes. De tekst is van de Action. Tilda's achtergrond uitgestanst met een nestabilities. Tilda is ingekleurd met copics.

Iedereen weer ontzettend bedankt voor alle reacties die ik van jullie krijg.

Een fijn weekend allemaal.

Lieve groetjes Marja.

vrijdag 28 oktober 2011

Workshop 10 - Mini Theeboekje


Wooow vandaag alweer workshop 10 bij Karen's Doodles NL. Dit keer heeft Ula weer iets heel leuks voor ons voorbereid, een Mini Theeboekje. Echt super!!
Ga maar gauw even hier kijken wat voor moois Ula heeft gemaakt.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 25 oktober 2011

Karen's Doodles NL uitdaging 86


Dit berichtje staat wat later op mijn blog dan de bedoeling was, maar ik kon gisteren niet meer op mijn blog komen, echt van alles geprobeerd, bij blogger help toen een code gehad, en ja hoor kan nu weer bloggen!!!
Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Karen's Doodles nl. Deze keer is het de beurt aan team Bovine en die willen letters zien, dus de vorm van de kaart kan een letter zijn of een woord. Geen tekststempel.
Dit is toch een super leuke uitdaging!!! Het team heeft prachtig creaties gemaakt. Je kunt ze HIER bekijken.

Lieve groetjes Marja.