vrijdag 26 augustus 2011

Rugzakje Tutorial


Hoi allemaal,

Vanaf vandaag beginnen we bij Karens Doodles NL elke vrijdag met leuke workshopjes en tutorials. Dit kan zijn een leuk project of een bijzondere kaart. Voor de meeste kinderen is de school tijd al weer aangebroken (hier bij ons gaan ze al weer twee weken naar school), dus heel toepasselijk dit keer een rugzakje tutorial. Ook de nieuwe Digi's, van karens Doodles (die vanaf vandaag in de winkel staan) passen hier super leuk bij.


Voor zowel het rugzakje als de kaart heb ik wit cardstock gebruikt, daarop Design papier van Maja Design, Life in the Country. De bloemen en takjes zijn gemaakt met de creative flowerstans 02 en creative shapes 11 van Crealies, een stukje band met kant en wat brads. Tekst uit eigen computer. De Digi die ik heb gebruikt is één van de nieuwe digi's, Back to school en is ingekleurd met de copics. Voor uitleg en nog wat meer voorbeeldjes van mijn collega's neem eens een kijkje op het Karens doodles NL Blog.

Allemaal super, super bedankt voor jullie lieve reacties, ik vind het geweldig om ze te lezen!!!!!

Met dit rugzakje wil ik ook mee doen aan de volgende challenges:
Stamp Something - Back to school somethings
Totally Papercrafts - Back to school
Fairy Tale - Back to school


Een fijn weekend!

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 23 augustus 2011

Karen's Doodles #77


Hoi allemaal,

Vandaag is er weer een nieuwe uitdaging van start gegaan bij Karen's doodles NL. Ik vind het een super uitdaging! Dit keer je Favoriete Digi!!!!!!!!!! Nou dat moet toch helemaal niet moeilijk zijn want hoeveel super leuke Didi'szijn er niet bij Karen's Doodles.

Mijn favoriet is echt deze Peekaboo Girl, ik vind haar geweldig!!!! Het papier wat ik heb gebruikt is van Marianne Design, Eline´s Babies,een Doilie als achtergrondje, een swirl van Marianne Design, wat roosjes, een kantje, bedeltje en wat hotfix steentjes. De Peekaboo Girl heb ik ingekleurd met copics. De foto is niet echt helemaal goed, dat lukt niet echt, hoop dat het de volgende keer weer wat beter gaat.

Benieuwd wat de favoriete digi is van de andere DT-dames, kijk dan op het Karens Doodles Challenge NL Blog.

Een fijne dag allemaal nog!!!!

Lieve groetjes Marja.