woensdag 28 november 2012

Kerst sterHoi allemaal,

Net als haast iedereen, ook ik in de kerst sfeer.  Heerlijk overal in de winkels al de kerstballen enz. Kan ook haast niet wachten tot Sinterklaas weer naar Spanje is en de kerstboom neer gezet kan worden.
Ik zag bij Jeanet op haar blog een tutorial van deze kerst ster. Wist gelijk deze komt hoog op mijn to do lijst. Gelijk de volgende dag er aan begonnen, want ik ken mezelf, voor ik het weet staan er al weer tig andere dingen op mijn lijstje :) en dan is deze ster volgend jaar pas aan de beurt.


Voor deze ster heb ik zilver karton van de Ac-tion gebruikt, design papier van Maja. De lichtjes die er in zitten is een snoertje wat op batterijen gaat, anders zit je zo met het stopcontact. Voor de eerste keer mijn Noor Design mal gebruikt, afdrukje van Magnolia, ingekleurd met copics. Kerst boom en sneeuwvlokken van Marianne Design. Wat bloemen, takjes uit eigen tuin, geschilderd met witte acryl verf. Plak pareltjes en twee zilveren sterretjes van het tuincentrum.

Een warm welkom aan mijn nieuwe volgers en allemaal weer super bedankt voor al jullie lieve reacties, het blijft een feestje om ze te lezen!!

Lieve groetjes Marja.