zondag 29 mei 2011

Alleen voor Jou


Hoi allemaal,

Een beetje laat met mijn bijdrage op mijn blog te zetten, maar ik had mail gemist, toen was mijn blog helemaal van slag af, ik kon er niet eens meer opkomen, maar gelukkig is alles nu weer een beetje normaal.

Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij het It's a Magnolia Challenge Blog, deze challenge wordt gecombineerd met een DT-Call.
Wat moet je doen om met de DT-Call mee te doen:
-Doe mee met Challenge #7.
-Zet achter je naam DT, zodat wij weten dat je mee wilt doen aan de DT-Call.
Aan het eind van de Challenge kiezen wij als DT-team ons nieuwe lid.

De opdracht is deze keer super makkelijk, namelijk ALLES MAG, als er maar een Magnolia stempel opzit. Ook is er weer een leuk prijsje mee te winnen, een waardebon van 10 euro van onze sponsor scrappapier.


Ik heb deze creatie in één dag af moeten maken, nou dat gehaast is echt niets voor mij, eerst uitzoeken wat ik zou maken, nou ik had echt geen idee, toen papier uitzoeken, normaal doe ik dat lekker rustig aan, maar nu, pfff. Het is me gelukt, en ik ben eigenlijk best tevreden over het resultaat.
Het patroontje is van Kadoosjes. (daar staan super leuke dingen in), het papier is van Basicgrey, Cappella, het ovaal is uitgestanst met een multi frame van Nellie Snellen, wat lint, roosjes en andere bloemen(elke keer als ik roosjes ofzo bestel vergeet ik op te schrijven van welk merk ze zijn) en wat hotfix steentjes. Het stempeltje heb ik gedeeltelijk ingekleurd met de copics, (ik had al heel vaak paper piecing langs zien komen, en wou dat ook eens proberen) het jurkje en mutsje is dus gepaperpieced (of hoe je dat ook schrijft haha), en ik moet zeggen vind het wel leuk. Ik heb het doosje achter het schortje gevuld met chocolaatjes.

Nogmaals wil ik jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties het is echt super om te lezen.

Nog een fijne zondag verder.

Lieve groetjes Marja.