vrijdag 30 september 2011


Hoi allemaal,

Zo een tijdje niets en dan twee keer op één dag :)) Wat hebben we toch een heerlijk weer he, het lijkt wel lente in plaats van herfst. En dat is nu net wat de nieuwe opdracht bij It's a Magnolia Challenge is. Maak een herfstkaartje(dit keer bedacht door Ineke), met daarop een Tilda of een Edwin stempel. Ook is er natuurlijk weer een leuk prijsje te winnen, dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Miekelotte.

Voor mijn kaartje heb ik het schitterende Maja Design papier gebruikt,echt herfstachtig papier, een Tilda stempel, ingekleurd met de copics, net als de andere stempeltjes (ook van Magnolia), het hekje is een stans van Crealies, swirls van Marianne Design, de bloem een Doily Flowers van Magnolia, wat bloementjes, verbandgaasje en hotfix steentjes.

Heel veel succes met deze Challenge!!

Iedereen alvast een fijn zonnig weekend!

Lieve groetjes Marja.

Tutorial 6 - kadotasje


Hoi allemaal,

Vandaag hebben we weer een leuke tutorial bij Karen's Doodles NL. Deze tutorial een kadotasje is gemaakt door Ula. En is suuuper leuk om te maken. Kijk gauw op ons blog om ook zo'n leuk kadotasje te maken.


Voor mijn kadaotasje heb ik roze cardstock gebruikt, papier My Minds Eye, Stella and Rose aan de buitenkant van het tasje en voor de binnenkant Making Memories, Je t'adore. De ontzettend leuke digi Just For You van Karen's Doodles, ingekleurd met copics. Voor de rest enkelt nog een lintje.


In de binnenkant kun je een klein kadootje stoppen, een vriendin van mijn dochter is gauw jarig, dus heb ik er een roos voor in het haar in gedaan.

Allemaal weer super bedankt voor de lieve, leuke reacties.

Lieve groetjes Marja.

maandag 26 september 2011

Winnaar Digi Baby Present


Hoi allemaal,

Voor ik de winnaar van de digi Baby Present bekend ga maken, wil ik iedereen bedanken die mee gedaan heeft met Karen's Doodles Kerstdigi's Bloghop.

Dan nu tromgeroffel, de winnaar van deze super leuke kerstdigi is geworden ANGELA (www.mijnhobbyhonk.blogspot.com). Angela van harte gefeliciteerd!!!!!! Als je mij je email adres mailt, stuur ik de digi naar je toe. Ben je nieuwsgierig geworden wie de winnaar van alle 13 kerst digi's is geworden, kijk dan hier.

Lieve groetjes Marja.