vrijdag 24 februari 2012

Elke Kaart Een Feestje - Workshop 27


Hoi allemaal,

Beetje laat met mijn berichtje, maar beter laat dan nooit, toch:))
Vandaag weer een nieuwe workshop bij EKEF, deze keer heeft Peggy voor ons weer een hele leuk workshop gemaakt, een Koffiefilterzakjeskaart.
Kom gauw maar eens op het EKEF Blog kijken naar deze super workshop.

Fijn weekend allemaal.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 21 februari 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging #103 - Deurhanger


Hoi allemaal,

Het is weer dinsdag, dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij EKEF, dit keer is de uitdaging "maak een deurhanger". Deze week was team Turkoois aan de beurt en wat zijn er super mooie, leuke deurhangers gemaakt!! Ben je al nieuwsgierig geworden, kom dan maar gauw even op ons EKEF blog kijken.


Ik vond het een geweldige uitdaging om te maken. Heerlijk om er zoveel mogelijk op te kunnen maken :))


Het design papier wat ik heb gebruikt is van Pion, de kaart, postzegel en vlinder zijn uitgeknipt uit een vel van pion. De grote spelbinder,het vlindertje en het welkom bordje zijn van spelbinders,deze heeft Mariska voor ons uitgestanst. Het afdrukje is van Teddy Bo, ingekleurd met copics. Hekje en vogelkooi zijn van Marianne Design. Bloemen en blaadjes zijn een Doohickey van Magnolia. Achter de kaart zit een verbandgaasje, verder wat plak pareltjes, bloemen, touw, stukjes kant en een vogelkooi bedeltje. (Deze komt bij Jane Creative vandaan)


Ook deze week hebben we weer een super sponsor, Spelbinders.


Hoop dat jullie deze uitdaging net zo super leuk vinden om mee te doen als ik. Heel veel freubel plezier met het maken van deze uitdaging.

Lieve groetjes Marja.

zondag 19 februari 2012

Thee doosje


Hoi allemaal,

Voor je het weet zijn er al weer twee weken voorbij en is het weer tijd voor challenge 26 bij It's a Magnolia Challenge. Dit keer is de opdracht pimp een bestaande verpakking, dit kan zijn een pringles blik, merci doosje, een pot enz. Deze keer is de opdracht verzonnen door patricia. Tuurlijk is er weer een leuk prijsje mee te winnen, dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Zuurstok groen.nl.


Ik heb een pickwick thee doosje genomen om te pimpen. Hiervoor heb ik wit cardstock gebruikt, de randjes beinkt met Distress ink walnut stain. Design papier uit een paper pad van Kaiser craft, Englisch Rose. Een Magnolia afdrukje, ingekleurd met copics. Swirl en filmstrip is van Tim Holtz. Onder de bovenste filmstrip zit een blaadje gelantine , onder de onderste filmstrip een stukje doorzichtig sheet met daarin wat kraaltjes. Blaadjes en bloemen zijn doohickeys van Magnolia. Verder wat bloemen, kant, stukje lint en plak pareltjes gebruikt.


Moet eerlijk zeggen dat ik heel wat anders voor ogen had om op het doosje te maken, heel soms heb je dat wel eens dat als je ergens mee bezig bent dat het niet zo gaat als je van plan was. Ben er echt niet helemaal tevreden over, maar wat er aan ontbreekt is me nog een raadsel.


Had ook geen tijd om verder na te denken over het ontbrekende iets, want mijn dochter vond em super en heeft em al een plekje in haar huisje gegeven.

Een hele fijne zondag verder!!

Lieve groetjes Marja.