zaterdag 10 maart 2012

Happy Birthday


Hoi allemaal,

Het was de bedoeling om een verjaardags kaartje te maken, maar waarom het dan bij mij altijd weer op wat anders uitloopt, geen idee! Het is dit keer dus een gepimpt Toffifee doosje geworden, dus heel wat anders dan een kaartje :)) Dit doosje is denk ik al op zijn bestemming aan gekomen, bij Wendy, dus hij mag op mijn blog. Wendy van harte gefeliciteerd!!!!!


Voor dit doosje heb ik papier gebruikt van My Minds Eye, Lost & Found, Blush. Een afdrukje van Teddy Bo, ingekleurd met copics. Stansjes van Marianne Design en Magnolia Doohickys. De vlinder nagetekend van een plaatje, deze 2 x uitgeknipt. De kaart waar het afdrukje opzit is uitgeknipt uit Pion papier. Verder wat plak parels, kant, lint, bloemen en een labeltje.Het regent hier, dus ik trek me lekker terug in mijn freubel kamertje om wat te freubelen.(zal wel niet zolang duren mijn gefreubel, want de kids weten op zaterdag en zondag altijd wat we eten, dus vanmiddag zal het huis wel weer vol zitten :))))

Iedereen weer super bedankt voor al jullie lieve, leuke reacties, heerlijk om te lezen!!!

Fijn weekend allemaal.

Lieve groetjes Marja.

vrijdag 9 maart 2012

Elke Kaart Een Feestje - Workshop 29


Hoi alllemaal,

Vandaag weer een super leuke workshop bij EKEF. Dit keer heeft Ula een Breezy Backyard Lever Card (een mond vol :)) voor ons voorbereid.
Ben je al nieuwsgierig hoe zo'n Breezy Backyard Lever Card gemaakt word, kijk dan even op het EKEF Blog.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 6 maart 2012

Nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje


Een beetje te laat, maar blogger had dit keer geen zin om mee te werken, heb er vanaf het weekend over gedaan om een berichtje te kunnen plaatsen:((((, maar de aanhouder wint haha
Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje. Dit keer weer een super schets en het thema is deze keer The Voice, dus alles wat met muziek te maken heeft. Onze sponsor deze week is Doeading.


Voor mij was deze schets een dubbele uitdaging, mijn dochters Michelle en Amber hadden mij uitgedaagd om eens een kaart te maken zonder kleur, bloemen, kant of lint. Het moest dus zwart/ wit zijn.
Omdat ze van mij gewend zijn dat ik altijd van alles en nog wat op mijn kaarten gebruik, dachten ze deze uitdaging te winnen ;) Helaas meiden, jullie zien geen kleur, bloemen, kant of lint. Dat wordt voor jullie een keertje de honden uitlaten haha! Maar moet toch eerlijk bekennen dat dit niet mijn ding is hoor, vind het best wel saai!
Het papier wat ik heb gebruikt, komt uit een muziek boekje en uit mijn restjes bak, het stempeltje is van Magnolia.

Dit is de schets.....


Iedereen die mee gaat doen met deze leuke uitdaging, heel veel succes!!!!!!!!!

Lieve groetjes Marja.

zondag 4 maart 2012

100 % Schattig


Hoi allemaal,

Weer zijn de twee weken omgevlogen, dus alweer tijd voor een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge. Dit keer is de opdracht verzonnen door Karin. Maak een creatie met 2 kleuren, waarvan 1 kleur wit is. Gebruik hierop natuurlijk een Tilda of Edwin stempel.
Tuurlijk is er ook deze keer weer een leuk prijsje te winnen. Een waardebon van 10.00 euro. Dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Scrappapier.nl


Elke keer als ik ga beschrijven wat ik allemaal voor mijn kaartje heb gebruikt, moet ik weer van alles opzoeken omdat ik weer eens vergeten ben om alles op te schrijven. Ik neem me bij elk nieuw blog bericht voor dat ik het bij de volgende kaart nu echt ga opschrijven, maar ook dit keer moest ik eerst weer een duik in mijn freubel kamertje nemen.

Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design, Vintage Winter. Een Magnolia afdrukje ingekleurd met copics. Doohickeys van Magnolia, Alternations van Tim Holtz, vlindertje, hartje en de tekst 100% schattig van Marianne Design, border van Crealies, verschillende bloemen, pareldraad, lint en speen bedeltje van Jane Creative. Een verbandgaasje en de andere tekst is van de action.

Voor mijn nieuwe volgers allemaal welkom op mijn blog, hoop dat ik jullie met mijn creaties kan inspireren. Al mijn trouwe volgers, dank jullie wel voor alle super lieve, leuke reacties.

Veel plezier voor iedereen die met deze challenge mee gaat doen!

Met deze kaart wil ik mee oen aan de volgende challenges:
Simon Says - Anything goes.
EHI - Alle mag
Just Magnolia - Anything Goes
Magnolia Card Challenge - snijmallen, bloemen en lint

Fijne zondag nog verder!

Lieve groetjes Marja.