vrijdag 23 december 2011

Workshop 18 - Never Ending Card


Hoi allemaal,

Vandaag weer vrijdag en tijd voor een workshop bij Karen's Doodles NL. Deze keer een Never Ending Card, een kaart die je kan blijven vouwen! Op de foto's is te zien dat je vier verschillende kaarten in één kaart heb zitten. Om nog even in de kerstsfeer te blijven een kerst versie. Wil je ook zo'n super Never Ending Card maken kijk dan even op het Karen's Doodles Nl blog.


Ik heb voor deze kaart papier gebruikt van Echo Park, vier super leuke kerst digi's van Karen. Deze ingekleurd met copics. Het papier wat achter de digi's zit zijn stukjes scan behang, heel leuk om mee te werken. De ijsster van Marianne Design, gemaakt van zilver ribbel papier. Wat zilver lint, sterretjes en tekst van de action. De foto's zijn niet al te best, maar het wilde echt niet lukken, sorry!


Dank jullie voor jullie geweldige reacties die ik krijg. Het lukt me helaas nog steeds niet om regelmatig jullie blogs te bezoeken, sorry sorry!!!! Dinsdag en woensdag waren voor mij weer ziekenhuis dagen, mijn mannetje is bezig met een flinke verbouwing hier in huis, dan nog de kerstdrukte, ik kom gewoon echt niet aan bloggen of freubelen toe. Ik baal hier echt van, maar hoop dat als straks alle drukte voorbij is ik weer meer tijd ga krijgen.


Ik wil iedereen alvast super fijne kerstdagen en een ontzettend creatief 2012 toewensen.

Lieve groetjes Marja.