vrijdag 19 augustus 2011

It;s a Magnolia Challenge #13


Hoi allemaal,

Het is weer vrijdag, en dus weer tijd voor Challenge #13 op het It's a Magnolia Challenge Blog. De opdracht deze keer is maak een kaart in de kleur roze en gebruik bloemen en vlinders op je kaartje en natuurlijk een Tilda stempeltje. Ook is er dit keer weer een leuk prijsje te winnen, een waardebon van 7.50 van onze sponsor scrapparadise. De Challenge duurt deze keer wat korter nl tot 31 augustus. Ik hoop dat er ook dit weer een heleboel leuke creaties worden ingezonden. Succes allemaal!!!!

Ik wou deze keer eens een andere vorm voor mijn kaartje, en na tig keer tekenen en knippen, is dit het resultaat. Het papier wat ik heb gebruikt is van Tilda, Kitchen Garden (ik vind dit heerlijk papier, waar je zoveel mee kan combineren) het stempeltje is ingekleurd met copics en het jurkje gepaperpieced (ooh wat een woord),een dun kantje, een verkreukeld stukje bloemenpapier, wat bloementjes, vlindertje van Marianne Design, en wat hotfix steentjes, de tekst uit eigen computer.

Allemaal super bedankt voor alle reacties die jullie elke keer geven, vind het fantastisch om ze te lezen.

Fijn weekend!!

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 16 augustus 2011

Karen's Doodles Uitdaging #76


Hoi allemaal,

Het is alweer dinsdag, (de tijd vliegt voorbij) dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij Karen's Doodles NL. De opdracht deze week is "Zeg het met bloemen". Voor deze kaart heb ik de digi Flower Bear gebruikt, vond deze digi echt bij de opdracht passen. Deze digi en nog veel meer andere kun je kopen in de webshop van Karen's Doodles. Het papier is van Jillibean Soup, Dutch Mustard Soup, bloemen gemaakt met de creative flowers 5 stans, blaadjes met creative shapes no 11 stans, beide van crealies, evenals de tag met tekst. Wat eyelets en lint. Het afdrukje ingekleurd met copics. Mijn creativiteit is voor een deel nog op vakantie, vandaar voor mijn doen een simpel kaartje, om weer even op de freubel gang te komen.

Hoop dat jullie allemaal weer mee doen met deze uitdaging.
Je kunt alle mooie creaties van het DT-Team bewonderen op het blog van Karen's Doodles NL.

Iedereen die terug komt van vakantie, welkom terug in Blogland, en andere die nog op vakantie zijn of nog gaan een fijne vakantie.

Lieve groetjes Marja.