vrijdag 13 januari 2012

Hoera


Hoi allemaal,

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, super dat jullie mijn blog de moeite waard vinden om te volgen.

Dit kaartje is een verjaardagskaartje voor Maranda, hoop dat de kaart ondertussen op de plek van bestemming is aangekomen. Maranda nogmaals alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag!


Voor dit kaartje heb ik papier van Tilda (Flower garden) gebruikt,een stiksteekje langs de randjes, bewerkt met de distressser en beinkt. Verschillende Doohickeys van Magnolia, filmstrip frame van Tim Holtz, plaksteentjes, bloemen, een doily, verbandgaasje en de vlaggentjes zelf gemaakt. Een Magnolia stempeltje, ingekleurd met copics.

Wat een gedoe met blogger weer he! Ondanks dat ik google chrome heb gedownload kan ik nog niet bij iedereen een reactie achterlaten.Hoop dat het gauw verholpen word, zoadt ik weer kan reageren.

Ik wens jullie vast een fijn weekend, en super bedankt voor jullie reacties!

Lieve groetjes Marja.

Workshop 21 - Opbergdoos


Vandaag bij Elke Kaart Een Feestje weer een nieuwe workshop. Dit keer heeft Ula deze super workshop voor ons voorbereid. Kijk maar hier om te zien wat voor supers Ula heeft gemaakt.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 10 januari 2012

Uitdaging 97 Elke Kaart Een Feestje - Uit de Verkleeddoos


Hoi allemaal,

Vandaag alweer dinsdag, dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje. Wauw wat hebben we veel inzendingen gehad op onze eerste uitdaging, supers!! Nu maar hopen dat jullie deze uitdaging ook zo super vinden. Dit keer het thema Uit de Verkleeddoos. Wil je weten wat dit thema inhoud, kijk dan even op het EKEF blog. Deze week hebben we weer een super sponsor Nellie Snellen.Deze uitdaging was de beurt aan team Turkoois, om een kaart te maken met één van de prachtige nieuwe stempels van Nellie Snellen. Ben je nieuwsgierig wat voor moois er door het team gemaakt is, kijk dan even hier.

Lieve groetjes Marja.

zondag 8 januari 2012

Made with love


Hoi allemaal,

Vandaag gaat er weer een nieuwe Challenge van start bij It's a Magnolia Challenge, deze keer bedacht door Diana. Dit keer is de opdracht, maak een kaartje zonder design papier, gebruik daarop een Tilda of Edwin stempel. Ook deze keer is er weer een leuk prijsje te winnen, dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Scrappapier NL. Een waardebon van 10.00 euro.


Wooow wat vond ik het dit keer een pittige opdracht, ik ben er zo aan gewend om lekker veel Design papier te gebruiken, dat ik nu echt wel een poosje heb lopen denken van hoe ga ik dit doen .


Voor dit kaartje heb ik roze en kraft cardstock gebruikt. Twee stempels, een achtergrond stempel en een Tilda, deze weer ingekleurd met copics. Verder een doily, verbandgaas, plakpareltjes, labeltje met daaraan een bedeltje, wat bloemen, hotfix steentjes, swirl van Marianne Design, de takjes van Crealies. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Heel veel plezier allemaal met het maken van deze challenge.

Super bedankt weer voor al jullie lieve recties!!

Deze kaart doet mee aan de volgende Challenges:
Magnolia Down Uunder - Anything Goes.
Dream Yalley Challenges - Anything Goes
Magnolia-Licioushighlites - Anything Goes
Just Magnolia - Anything Goes

Lieve groetjes Marja.