vrijdag 27 januari 2012

Theezakjes Swap


Er was een super leuke Swap op het Nederlandse Swappers Blog een Theezakjes Swap. Aangezien ik een ontzettende theeleut ben,(lust geen koffie) leek het me ontzettend leuk om iets te maken waar theezakjes in konden.
Dit is mijn boekje wat ik gemaakt heb voor mijn swap maatje Ilse. Ilse zal hem al wel ontvangen hebben, dus kan de foto op mijn blog.Ook van Ilse heb ik een super leuk thee doosje mogen ontvangen.Ilse dank je wel voor dit prachtige doosje, ben er heel blij mee.

Iedereen weer ontzettend bedankt voor al jullie reacties, zo super om ze te lezen.

Alvast een fijn weekend!

Lieve groetjes Marja.

Workshop 23 - Tunnelkaartje


Vandaag weer een super leuke workshop bij Elke Kaart Een Feestje. Dit keer bedacht en uitgewerkt door Peggy. Ga gauw hier kijken voor deze leuke tunnelkaart workshop.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 24 januari 2012

Uitdaging # 99 - Elke Kaart Een feestje - Kleuren uitdaging


Hoi allemaal,

De tijd vliegt voorbij, alweer dinsdag dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje. Deze keer weer de beurt aan team turkoois. De uitdaging deze week is een kleuren uitdaging, maak je eigen kleurencombinatie uit onderstaande kleuren. Ook hebben we deze week weer een super sponor.


Ik heb voor deze uitdaging een taart puntje gemaakt. Het papier is van Tilda, Summer Blues, dit papier kwam mooi overeen met de kleuren van de uitdaging. Een magnolia stempeltje gebruikt, dit ingekleurd met copics. Het hart uitgestanst met een nestabilitie, de swirls zijn van Marianne Design. Het randje langs het taart puntje is van een border van Crealies. Verder wat bloemen, plakparels, de tekst weet ik niet waar die van is. Ook de binnenkant van het taart puntje heb ik beplakt met design papier.Kom gezellig even op het EKEF blog kijken om de mooie creaties van de andere Dt dames te bewonderen.

Lieve groetjes Marja.

zondag 22 januari 2012

Let It Snow


Hoi allemaal,

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij It's a Magnolia Challenge, dit keer is het thema bedacht door Ineke. Het thema deze keer is: maak een echt winterkaartje, met natuurlijk, hoe kan het anders, een Magnolia stempeltje erop. Zo krijgen we toch nog een beetje een winters gevoel, want een echte winter zit er denk ik niet meer in. Ook is er weer een leuk prijsje te winnen, dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Miekelotte.


Op dit kaartje heb ik me weer lekker uit kunnen leven met van alles en nog wat erop :))
Voor dit kaartje heb ik papier gebruikt van Fancy Pants, Winterland. Een border van Crealies, randpons van Martha stewart, swirls van marianne Design. Een Magnolia DooHickey's Vintage tag. Verder wat kant een verbandgaasje, plak pareltjes, papieren onderlegger en wat bloemen. De wanten heb ik uit het papier geknipt, vond ze zo leuk.
Ben benieuwd wat jullie van mijn winterkaartje vinden.

Op het It's a magnolia Challenge blog kun je zien wat de andere DT dames voor moois hebben gemaakt.

Allemaal nog een fijne zondag verder.

Lieve groetjes Marja.