vrijdag 10 juni 2011

for the Best Dad ever


Hoi allemaal,

De dagen vliegen voorbij, soms gaat het allemaal veels te snel.
Het is alweer tijd voor een nieuwe challenge bij het It's a Magnolia Challenge Blog, Challenge#8.
Deze keer is de opdracht: maak een mannen creatie,(denk aan vaderdag) met daarop een Edwin stempel.(dus geen Tilda) Ook is er weer een leuk prijsje te winnen, 2 stempels van Magnolia, dit keer van onze nieuwe sponsor Miekelotte. Er komen steeds zulke mooie, leuke, lieve inzendingen bij ons binnen, dat het jullie vast en zeker ook met deze opdracht zal lukken.


Normaal is het echt niet mijn ding om iets voor een man te maken, vooral met kaarten heb ik het dan wel moeilijk, maar met deze stropdas ging het me makkelijk af.
Het papier is van Tilda, uit het paper pad, Frosted Bluegreen. Natuurlijk een Edwin afdrukje, ingekleurd met de copics. Verder heel eenvoudig gehouden, wat roosjes, bloementjes (deze komen bij Ge-We Hobby vandaan), de takjes zijn van een pons van Martha stewart, verder nog een lintje en de tekst uit eigen computer.Het doosje is gevuld met chocolaatjes, wat ik twee keer moest vullen omdat de jongste hier in huis het doosje op mijn bureau ontdekt had, en de chocolaatjes wel heeel lekker vond.

Al mijn nieuwe volgers wil ik allemaal welkom heten op mijn blog, en nogmaals iedereen super bedankt voor de leuke reacties.

Met deze creatie wil ik ook mee doen aan de challenge van:
Dutch Magnolia Lovers #9 - Maak een kaart/creatie voor vaderdag,
met de hoofdkleuren bruin en blauw.
Papertake Weekly Challenge: Anything goes.
Duymelot: Alles mag/ Anything goes.
Paper Play: Father's day/ Man's card.


Lieve groetjes Marja.