vrijdag 9 september 2011

Tutorial Boekkaart


Hoi allemaal,

Vandaag al weer de derde Tutorial bij Karen's Doodles NL. Dit keer een Boekkaartje. Echt super leuk om te maken! De hele tutorial is te vinden op het Karen's Doodles NL Blog.


Het idee van mijn boekkaartje begon toen ik cup cakes aan het bakken was, en mijn dochter voor een grapje zei, Oma's cakejes. Toen ik daarna een digi voor mijn boekkaartje zocht tussen alle super leuke digi's bij Karen's Doodles, en deze digi Grandma Pie zag, wist ik het gelijk! Het papier wat ik gebruikt heb is Maja Design papier, zo'n mooi papier!! Verder heel rustig gehouden, een bloem, gemaakt met de creative flower stans, het hoekje is van Marianne Design, en de randjes met een randpons van Martha Stewart. De randjes van het papier zijn met een stiksteekje geborduurd, pfff wat was dat een werkje!

Neem ook eens een kijkje bij de andere dames van het DT-team, wat hun voor moois hebben gemaakt.

Heel veel plezier met het maken van het boekkaartje.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 6 september 2011

Challenge #14 van It's a Magnolia Challenge


Hoi allemaal,

Het tweede kaartje van vandaag. Een beetje later dan de bedoeling was, maar het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge. Deze keer is de opdracht om een pop-up kaartje te maken, super, super leuk om te doen. Natuurlijk moet er op het pop-up kaartje een Tilda of een Edwin stempel (stempels) op zitten. Deze keer geeft onze sponsor van zuurstokGroen een prijsje.


Ik heb papier gebruikt van Prima Marketing, Botanical, het hekje is een Creative Shapes nr 15 van Crealies, het gras met een Creative Border ook van Crealies. Verder 6 verschillende stempels gebruikt, ingekleurd met de copics.

Iedereen die mee doet aan de challenge heel veel plezier met het maken van de pop-up kaart.

Met deze kaart wil ik mee doen aan de challenge van:
Scrap & More : Challenge september - Magnolia

Lieve groetjes Marja.

Uitdaging # 79 - Schets 19 bij Karen's Doodles NL


Hoi allemaal,

Woooow wat vliegt de tijd toch voorbij. Het is vandaag al weer dinsdag, dus weer een nieuwe uitdaging bij Karen's Doodles NL Deze keer weer een schets, kijk op het Karen's Doodles NL blog voor de schets, je mag hem weer spiegelen of draaien en aankleden zoals je zelf wilt, zolang je de oorspronkelijke schets er maar in herkent.

Ik heb voor mijn kaart het papier van Prima Marketing, Sweet Fairy gebruikt, wat ik heel toepasselijk vond bij mijn digi Fairy Fun. Verder een lintje, bloementjes gemaakt met een Joy bloemenstans en wat brads. De tekst is van Sandra. De digi is ingekleurd met copics, en op de vleugeltjes zit wat glitter. Ben je nieuwsgierig wat de andere DT dames hebben gemaakt, kijk dan even hier.

Lieve groetjes Marja.