vrijdag 22 juni 2012

Congratulations!!Hoi allemaal,

Eindelijk weer eens de tijd genomen om zelf een kaartje te maken, soms ben je zo druk met geplande kaartjes dat dat er wel bij inschiet. Dit is een verjaardags kaartje voor Christa, die 24 juni jarig is!!Ik wou al heel lang een Criss Cross kaartje maken, dit super mooie papier van Pion paste daar super mooi bij.Voor dit kaartje kaartje heb ik stansjes gebruikt van Magnolia en Memory Box. Rand pons van Martha Stewart. Hart doily's, plak pareltjes, verschillende bloemen, stukje kant, de houten vlindertjes zijn van de Xenos. het afdrukje is van Saturated Canary - Frizzy Jynx en was al te zien in één van mijn eerdere berichtjes.Allemaal weer echt super bedankt voor jullie reacties, echt geweldig om te lezen!!!

Lieve groetjes Marja.

Elke Kaart Een Feestje - Workshop 43oi hoi,

Vandaag alweer tijd voor een workshop bij EKEF! Deze keer de beurt aan Jolanda voor een leuke workshop "Krimpie Dimkie". Kom gezellig allemaal even hier langs om te zien wat je met deze workshop voor moois kan maken.

Lieve groetjes Marja.

woensdag 20 juni 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging # 120Hoi hoi,

Sorry, veel later dan eigenlijk de bedoeling was, mijn geplande berichtje stond weer eens in concepten, ja dan komt hij niet online helaas:(

Gister is er een nieuwe uitdaging van start gegaan bij EKEF! Dit keer is de uitdaging "Dieren die mensen dingen doen", team Roze heeft weer ontzettend hun best gedaan om super gave creaties te maken. ga maar eens op het EKEF Blog kijken om al dat moois te bewonderen!

Lieve groetjes Marja.