dinsdag 12 juni 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging # 119Hoi allemaal,

Zo horen jullie haast niets van me en nu al de derde keer deze week.
Het is vandaag alweer tijd voor een nieuwe uitdaging bij EKEF! Dit keer is de uitdaging "EK in Oranje" (evt. met zwart en/of wit). Met al dat voetbal op tv, toch een super leuk idee om dit ook op je kaart te verwerken. Kom gezellig weer even langs op het EKEF Blog om de stoere gave kaarten van team Turkoois te bewonderen!

Ik moet zeggen dat ik er wel even flink over na heb moeten denken hoe ik dit kaartje zou gaan maken. Ik ben meer van romantische kaartjes, maar zeg nou zelf er is toch weinig romantisch aan voetbal. Maar goed met behulp van mijn zoon die het me wel allemaal wist te vertellen hoe het er nu uit moest zien :) is het gelukt. Helaas mijn zoon vind het resultaat maar niets, al die frutsels horen er niet op volgens hem haha.

Voor mijn kaartje heb ik papier gebruikt uit mijn restjes bak, van My Minds Eye. Een stempel van Magnolia, ingekleurd met Copics. Swirls van Marianne Design, de blaadjes van Crealies. Verder wat touw, een bedeltje, bloemen,wat vlaggetjes geknipt, de beker is een plaatje van internet en deze ook ingekleurd met mijn Copics.De sponsor deze week is Nellie Snellen.

Een warm welkom aan mijn nieuwe volgers, super dat jullie mijn blog bezoeken!! Allemaal weer bedankt voor de geweldige reacties die ik van jullie krijg!!

Fijne dinsdag verder!!

Lieve groetjes Marja.