woensdag 29 juni 2011

Kaas met muisjes


Hoi allemaal,

Dit keer even wat anders gefreubeld, de jongste word volgende week al weer 3 jaar en ja dan mag je op de peuterspeelzaal tracteren. Dit patroontje stond in Kadoosjes en vond het super, dus 22 kaasdoosjes met muisjes gemaakt en voor de juffrouw's een kaaspuntje met muisje.


Wat een werkje maar super leuk om te doen, ik moest vooral niet vergeten te melden dat mijn schoonzoon in spe, Rowan ook twee kaasdoosjes heeft gefreubeld, en het ging hem goed af.


De doosjes zijn gevuld met spek muisjes en de voor de juffrouw's met chocolaatjes.
Ben benieuwd hoe de kleine het gaat vinden als hij morgen mag tracteren.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 28 juni 2011

Creatie voor DT-Call van het Nederlands Karens Doodles Blog


Hoi allemaal,

Op het Nederlandse Blog van Karens doodles hebben ze een DT-Call. Ze zijn op zoek naar 3 nieuwe DT-leden. Je kon een mailtje naar Renata sturen en dan kreeg je een opdracht. Ik wil graag een kansje wagen. Dit is mijn uitwerking van de opdracht, ik heb een koffertje gemaakt, dat in de magnolia Ink stond.


Het papier is van Prima Marketing,Botanical, het ovaal is van een multi frame van Nellie Snellen,wat bloementjes, brads en hotfix steentjes, het slotje bovenop komt van een doosje af. De digi stempel is van Karens Doodles, die na 1 julie in de webshop komt. Het bankje is een Magnolia stempeltje. De afdrukjes zijn ingekleurd met copics.


Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Lieve groetjes marja.