vrijdag 14 oktober 2011

Challenge # 17 bij It's a Magnolia Challenge


Hoi allemaal,

Wat een heerlijke herfstdag vandaag, toch stukken beter dan al die mieze regen die we van de week gehad hebben. Vandaag alweer een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge, deze keer is de opdracht, maak een cadeau verpakking/creatie, denk hierbij aan doosje/tasje/koker,of iets anders waar je iets in kunt doen. Met hierop een Tilda of Edwin stempel. Natuurlijk kun je ook deze keer weer een leuk prijsje winnen, dit keer van onze sponsor Scrapparadise.nl.


Voor mijn doen dit keer een vrij eenvoudige creatie (sorry dames hiervoor, maar mijn gipsarm zit mijn gefreubel flink in de weg).


Ik heb mijn laatste restje papier van My Minds Eye, Lost and Found Christmas gebruikt, een stukje touw langs de onderkant gefreubeld, wat plak pareltjes, lint en twee kerst belletjes,een labeltje met een tekst van de Action. Het Tilda afdrukje ingekleurd met copics, waarbij ik onverwacht hulp kreeg van de jongste, toen ik even de deur open ging doen, nam hij zijn kans waar om mama maar eens te helpen met inkleuren. En gelukkig keurig langs het afdrukje :)


Iedereen weer super, super bedankt voor jullie lieve reacties!

Alvast een fijn weekend.

Lieve groetjes Marja.

Workshop 8 - Spinner Card

Hoi allemaal,

De dagen vliegen voorbij, alweer vrijdag, dus weer tijd voor een super leuke workshop bij Karen's Doodles NL. Deze keer heeft Ula een ontzettend leuke workshop voorbereid. Ben je nieuwsgierig, ga dan maar gauw even op het Karen's Doodles NL Blog kijken.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 11 oktober 2011

Uitdaging # 84 - Advertentie - bij Karen's Doodles NL


Hoi allemaal,

Allereerst voor alle nieuwe volgers welkom op mijn blog, super leuk dat jullie mij willen volgen. Ook allemaal bedankt voor alle reacties die ik van jullie krijg.

Het is alweer dinsdag, dus tijd voor een nieuwe uitdaging op het Nederlandse Blog van Karen's Doodles.
Ik sla deze keer over omdat freubelen met een gipsarm een keer zo lang duurt als anders, maar ik zou zeker gaan kijken op het Karen's Doodles NL wat mijn collega DT leden voor prachtige kaarten hebben gemaakt!

Lieve groetjes Marja.