vrijdag 2 september 2011

Reistasje Tutorial


Hoi allemaal,

Vandaag al weer de tweede tutorial bij Karen's Doodles NL. Dit keer heeft Ula een tutorial gemaakt van een reistasje. Super leuk om te maken,je kan het op verschillende manieren maken. Ik heb gekozen om het tasje te laten staan, door er een dalvouw in te maken.


Ik heb voor het tasje gebruik gemaakt van Making Memories, Je tádore en Pion Design papier. De super leuke digi Peekaboo Girl,(kan er geen genoeg van krijgen) te koop met nog veel meer leuke digis bij Karen's Doodles, verder wat bloementjes gemaakt met de Creative Flower stans 5 van crealies, de tekst voorop van Marianne Design, aan de binnenkant van de action.


In het tasje een paar baby sokjes en een speentje.

Wil je weten wat de andere meiden van het DT team er van hebben gemaakt kijk dan even hier.

Iedereen weer super bedankt voor alle reacties, echt zo leuk om ze te lezen!!!!!

Lieve groetjes Marja.


dinsdag 30 augustus 2011

Uitdaging 78 Karens Doodles NL


Hoi allemaal,

Vandaag alweer een nieuwe uitdaging bij Karens Doodles NL. Deze keer is de uitdaging: maak een cadeausetje met bijpassend kaartje, met op allebei dezelfde digi. Hartstikke leuk voor mij, want ik ben gek op tasje, zakjes enz. maken. Ik heb gekozen voor een zakje, (waar je wat kleins in kan doen) met daarop de digi Basset Girl. Voor zowel het zakje als de kaart heb ik hetzelfde papier gebruikt, Basic Grey, Cappella, verder vrij rustig gehouden, een swirl van Marianne Design, border van Crealies, en wat bloementjes.

Voor meer ideetjes ga eens kijken wat voor moois de andere DT- dames hebben gemaakt.

Iedereen die met de uitdaging mee gaat doen (en ik hoop dat we heel veel inzendingen krijgen) veel succes!!!!!

Lieve groetjes Marja.