zaterdag 7 april 2012

Gefeliciteerd


Hoi allemaal,

Voor de tweede keer vandaag een berichtje van mij. Dit keer een kaart voor de verjaardags lijst.
Dit keer is de kaart voor Jeanet die morgen jarig is. Hoop dat ze de kaart onder tussen ontvangen heeft.


Ook voor deze kaart heb ik papier van Tilda gebruikt. Een Magnolia afdrukje, ingekleurd met copics.
Van een Nestabilitie heb ik een schilderij lijstje gemaakt en deze met 3D tape op het afdrukje geplakt. De filmstrip is van Tim Holtz, op het schilderij lijstje de nieuwe creatable van Marianne Design, ook het takje boven het afdrukje is van Marianne Design, takjes bij de bloemen zijn van Crealies. Verder een stukje kant, plak pareltjes ,een doily en wat roze parel draad.

Ik wil iedereen bedanken voor al de leuke reacties die ik van jullie krijg op mijn creaties, vind het fantastisch om ze te lezen.

Hele fijne paas dagen allemaal!

Lieve groetjes Marja.

1 stempel - 2 inkleurtechnieken - Deel 14

Hoi allemaal,

Vandaag zijn Anja en ik aan de beurt voor de 1 stempel, 2 inkleurtechnieken bij EKEF.
Met deze super leuke stempel van teddy Bo & Co zijn we aan het inkleuren gegaan.


De stempel is geprint met een samsung laser printer op DCP papier, ingekleurd met copics.
De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
voor de giraf E47 - E44 - E43 - E41
voor het hoedje en de sjaal B97 - B95 - B93.

Op het EKEF blog kun je de afbeelding van Anja zien.

Fijn weekend allemaal.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 3 april 2012

Elke Kaart Een Feestje - Uitdaging 109


Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij EKEF, elke eerste dinsdag van de maand is de uitdaging een schets. Dit keer dus, schets 25 met als OPTIE "Attitude (eigenwijze houding)" Team turkoois heeft weer ontzettend gave kaarten gemaakt voor deze uitdaging, kom gezellig even hier kijken naar al dat moois wat door de dames gemaakt is.


Voor mijn kaartje heb ik papier gebruikt van Tilda (Flower Garden). Het afdrukje is van Mo's Digital Pencil, een super eigenwijs meisje haha! De papiertjes heb ik aan elkaar genaaid met een grote kruissteek. Wat kleine hartknoopjes, plak steentjes, bloemen verder een stans van Marianne Design en een Doohickey van Magnolia gebruikt. Vlaggentjes zelf geknipt. De tekst uit eigen computer so small so cocky, zo klein, zo eigenwijs.


Deze week weer een super sponsor Doe@Ding.


Dit is de schets van deze week.

Heel veel plezier met het maken van deze uitdaging!!!!

Lieve groetjes Marja.

zondag 1 april 2012

Vrolijk Pasen


Hoi allemaal,

Wooow wat een verschil met vorige week, toen zaten we heerlijk in het zonnetje!!! Van mij mag het zonnetje wel weer terug komen hoor!
Vandaag weer een nieuwe challenge bij It's a Magnolia Challenge. Dit keer is de opdracht: maak een creatie met het thema Pasen en de kleuren groen en oranje. Gebruik een Magnolia stempel (Edwin of Tilda)
Nou daar heb ik dus helemaal overheen gelezen, ik dacht een paas creatie met een Magnolia stempel. Bij het insturen zag ik in mijn mail dat het een Edwin of Tilda stempel moest zijn. Ik had al veel moeite moeten doen om er wat van te maken, want eerlijk gezegd zijn dit echt niet mijn kleurtjes, vind het zelf dan ook een niet zo geslaagd kaartje, maar ach dat zal iedereen wel eens hebben. Mijn dochter had de kaart al ingepikt, dus kon de kaart ook niet meer veranderen. Sorry dames, mijn DT inzending is dus niet helemaal goed.

Voor deze kaart heb ik papier en stansen gebruikt van Marianne Design. Magnolia stempeltjes en die ingekleurd met copics. De border is van Crealies.

Nog een fijne zondag verder!

Lieve groetjes Marja.