vrijdag 2 december 2011

Sint


Hoi allemaal,

Zo tegen Sinterklaas zullen er wel veel suprises gefreubeld worden, heerlijk om ook hier in huis de geheimzinnigheid van de kids te zien, op de deuren van hun kamers prijken briefjes met Verboden binnen te komen en Weg wezen geheim.
Ook ik ben er druk mee bezig, kan me suprise hier niet op mijn blog zetten, maar wel het kaartje wat ik erbij gemaakt heb. Weet dat de meiden mijn blog volgen, dus om ze nog een beetje nieuwsgieriger te maken alvast mijn kaartje voor mijn gedicht.


Voor dit kaartje heb ik wit cardstock gebruikt, dit keer geen design papier, maar gewoon een stukje inpakpapier. Een digi van Karen's Doodles ( ik had van deze kaart een workshop gemaakt, maar later zag ik dat ik deze week niet aan de beurt was haha), wat lint, een bedeltje, een stukje van een sinterklaaszak, de mijter is gemaakt van vilt.

Een fijn weekend alvast en ik hoop dat iedereen een fijn Sinterklaas feest heeft.

Lieve groetjes Marja.

Een fijn w

Workshop 15 - Zak van sint


Hoi allemaal,

Vandaag alweer vrijdag, dus tijd voor een nieuwe workshop bij Karen's Doodles NL. Dit keer heeft Ula een leuke sinterklaas workshop voorbereid, de Zak van Sint. Wil je voor Sinterklaas ook deze super leuke zak maken kijk dan even hier.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 29 november 2011

Uitdaging 91 bij Karen's Doodles NL-


Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Karen's Doodles NL, Pimp een bestaand doosje of potje. Dit keer heeft team Rosie weer ontzettend mooie creaties gemaakt. Neem maar gauw even een kijkje op het Nederlanse uitdagingsblog van Karen's Doodles.

Helaas van mij nog steeds geen creatie om te laten zien, maar zo langzamerhand begin ik weer wat te freubelen. Hoop dat ik gauw mijn inspiratie terug krijg om weer wat aan jullie te laten zien.

Lieve groetjes Marja.