dinsdag 1 mei 2012

Elke Kaart een Feestje - uitdaging 113


Hoi allemaal,

Wat een schitterende koninginnendag hebben we toch gehad, heerlijk weer!!! Lekker in de tuin gewerkt, ziet er gelijk een stuk vrolijker uit.

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij EKEF. Het is de eerste dinsdag van de maand, dus als uitdaging een schets, met als optie "Sport".
Team Turkoois heeft weer prachtige kaartjes gemaakt, kom gezellig even langs op het EKEF blog, om te zien wat een super mooie kaartjes er weer gemaakt zijn.


Voor mijn kaartje heb ik het nieuwe papier gebruikt van Pion. Een afdrukje van Magnolia, ingekleurd met copics. Achter het afdrukje een bloem cirkel, uitgestanst met een multi frame van Nellie Snellen. De border is van Crealies. Een Doohickey van Magnolia en een Shapeabilities gebruikt. Wat bloemen, kreuk lint en plak pareltjes.


Deze week is de sponsor Doe@Ding.


Dit is de schets van deze uitdaging.

Hoop dat jullie allemaal weer gezellig mee doen!!!

Lieve groetjes Marja.

zondag 29 april 2012

Hope this day is as special as you are


Hoi allemaal,

Ik wil jullie allereerst super bedanken voor al jullie lieve, leuke reacties op mijn vorige kaarten. Hartverwarmend en super fijn om te lezen. Ook een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers. Super leuk dat jullie mijn blog weten te vinden.

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij It's a Magnolia Challenge. Dit keer is de opdracht: maak een kaart met de MONOCHROMATIC techniek, dit betekend dus 1 kleur,
dus alleen bijvoorbeeld bruin tinten of rood of roze! gebruik een Tilda of edwin stempel. Er is weer een leuk prijsje te winnen, een waardebon van 10.00 euro, beschikbaar gesteld door onze sponsor Scrappapier


Voor deze opdracht ben ik voor roze gegaan. Vind het resultaat van al dat roze wel heel erg zoet, maar oke zo luid de opdracht. Ik heb papier gebruikt van My Minds Eye, Stella and Rose.
Tilda ingekleurd met copics. De vorm van de kaart gemaakt met een In Shape mal nr 1 van Crealies. Het hekje, boom en vlinder zijn stanzen van Memory Box. Een doohickey van Magnolia in stukjes geknipt en deze achter het ovaaltje gedaan, wat uitgestanst is met een Nestabilitie. Blaadjes achter de bloemen zijn van Crealies, vogeltje van Marianne Design. Verder wat bloemen, plakparels, en stukje crispy lint. Weet niet waar de tekst van is.


Doe allemaal gezellig mee met deze Challenge!

Allemaal nog een fijne zondag en koninginnen dag!

Lieve groetjes Marja.