vrijdag 10 februari 2012

Elke Kaarty eeen feestje - Workshop 24


Hoi allemaal,

Het is weer tijd voor een super leuke workshop bij EKEF, dit keer heeft Ula weer een workshop voorbereid, een Slider card. Het is heerlijk knutselweer, lekker bij de kachel, dus kom gauw even hier kijken wat voor leuks Ula heeft gemaakt.

Lieve groetjes Marja.

woensdag 8 februari 2012

Happy Birthday


Hoi allemaal,

Allereerst voor mijn nieuwe volgers een warm welkom! Ik vind het super dat jullie mijn creaties de moeite waard vinden om mijn blog te volgen.

Dit cadeau tasje heb ik gemaakt als verjaardags kaart voor Sandra, die vrijdag jarig is. Ik heb een super lief mailtje van haar gehad dat het goed is aangekomen. Dus het tasje kan op mijn blog :))


Het tasje is gevuld met een zakje met chocolaatjes, helaas is de foto hiervan niet zo best :(
Voor het tasje heb ik papier gebruikt van Pion Design, dit had ik al zo lang liggen en er nog steeds niets mee gedaan. Magnolia stempeltje ingekleurd met copics, rozen lintje, kantje, parel brad, swirl van Marianne Design, doohickeys van Magnolia,kleine plak pareltjes, wat roosjes en tekst van de Action.


Sandra alvast gefeliciteerd met je verjaardag!!

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 7 februari 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging #101 - Schets 23


Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij EKEF, dit keer een schets. De beurt was aan team Turkoois om met de schets aan de slag te gaan. Er zijn weer prachtige creaties gemaakt, neem maar gauw even een kijkje hier, om alle creaties te bewonderen. Deze week hebben we ook weer een super sponsor Doeading.Voor mijn kaartje heb ik weer design papier gebruikt van My Minds Eye - Blush. Een stempeltje van Simply Sassy, deze weer ingekleurd met copics. Creatable stans van Marianne Design. Verder een kantje, parel brad en een stukje crispy lint.

Super dat we bij de uitdagingen zoveel inzendingen hebben, iedereen die mee gaat doen veel plezier met het maken van deze schets!


Lieve groetjes Marja.