vrijdag 17 februari 2012

Workshop - 26 - Frame kaart


Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe workshop bij Elke Kaart Een Feestje, dit keer was ik aan de beurt om een workshop voor te bereiden. Ik heb gekozen voor een frame kaart, ze zijn zo ontzettend leuk om te maken. In het frame kun je een stukje design papier, een leuke foto, of een afdrukje doen. Ik heb gekozen voor het laatste.


Voor deze kaart heb ik design papier gebruikt van Fancy Pants, Winterland, vond dit papier ook heel leuk voor een voorjaars kaartje :))
Een gemaskerd Magnolia afdrukje, dit keer niet door mijzelf gedaan, maar door Vera. Het konijntje is ook van Magnolia. Ingekleurd met copics. Het vogelhuisje, klimop takje en de boom zijn van Marianne Design. Wat bloemen en plak pareltjes.


Dit keer zowaar geen lintje of kantje gebruikt,(wel moeilijk hoor om het kant en lint te laten liggen haha). De tekst is weer van de Action. Ook de binnenkant van het frame is beplakt met design papier.


Heb je zin om deze Frame kaart te maken, kijk dan hier voor de workshop.

Iedereen bedankt voor alle reacties die ik van jullie krijg op mijn maaksels, ik lees ze steeds met heel veel plezier!!!

Fijne dag nog verder!

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 14 februari 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging 102


Hoi allemaal,

Vandaag alweer dinsdag dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij Elke Kaart Een Feestje, dit keer als thema "jij bent mijn teddybeer". Deze keer was de beurt aan team Roze en wat zijn er super mooie, leuke creaties gemaakt. Kijk maar even hier om al dat moois van de dames te bewonderen.


Onze super sponsor deze week is StampFairy.

Iedereen een fijne Valentijns dag!!

Lieve groetjes Marja.

zondag 12 februari 2012

Magnolia Down Under Challenge gewonnen!!!!!


Even een kort blog berichtje van deze kant. Ik ben super blij!!!! Gister kreeg ik van Vera een mailtje die mij feliciteerde omdat ik de Magnolia Down Under Challenge had gewonnen, ik dacht ik gewonnen dat kan toch niet, toch snel maar even gaan kijken op hun blog en echt ik ben EERSTE geworden!!!!!!!! Wauw is het niet super, ben best wel een beetje trots op mezelf haha!

Ook zag ik dat ik een Liebster Award van Diana had gekregen, super bedankt Diana!!! Ben wel een beetje laat met reageren, maar helaas loopt het hier in huis nogal eens anders dan we gepland hadden :))) Ik heb daarom ook nog niet echt gekeken aan wie ik de Award ga door geven, zal dit zo snel mogelijk doen. Diana nogmaals bedankt!!!!