zaterdag 31 december 2011

Karen Thanks


Hoi allemaal,

Vandaag hebben we bij Karen's Doodles Nl een heel speciale Gouwe Ouwe.
Een Gouwe Ouwe die door het hele team gemaakt is.
Het hele design team heeft een bedank kaartje gemaakt voor Karen. om te zeggen Thanks, dank je wel! Voor al de mooie leuke digi's die zij voor ons heeft gemaakt.
Ook nemen wij hierbij afscheid van Karen's Doodles, maar gaan gelukkig wel verder met ons eigen blog, waar achter de schermen heel hard aan gewerkt is en nog aan gewerkt wordt.

Karen bedankt voor alles wat je voor ons deed!
Karen thanks for all you did for us!

Ik wil iedereen een spetterend uit einde en een super 2012 wensen!!!!

Lieve groetjes Marja.

woensdag 28 december 2011

Karen's Doodles NL laatste uitdaging


Karens Doodles laatste uitdaging........
Oooooh jammer, jammer, dit is de allerlaatste uitdaging van het Nederlandse Karens Doodles uitdagings blog. Deze laatste uitdaging heeft als thema Tijd. Team Rosie heeft weer super mooie creaties gemaakt,kijk maar gauw even op het Karen's Doodles NL Challenge Blog.

Lieve groetjes Marja.

zondag 25 december 2011

For You


Hoi allemaal,

Allereerst wil ik jullie allemaal super fijne kerstdagen wensen!!!
Hoop dat jullie er allemaal net zo van gaan genieten als ik met mijn mannetje en al de kids!

Vandaag 1e kerstdag gaat de nieuwe challenge van start bij It's a Magnolia Challenge Blog. Deze keer is de opdracht maak een kaartje in de kleuren Zwart met Roze, met natuurlijk daarop een Magnolia stempel. Deze keer is de opdracht gemaakt door Maranda. Natuurlijk is er ook weer een leuk prijsje mee te winnen, dit keer beschikbaar gesteld door Zuurstokgroen.nl.


Ik vond deze opdracht best wel een beetje lastig, zwart is namelijk niet echt mijn kleur, maar met een tikkeltje roze :)) ben ik best wel tevreden over het resultaat.

Het papier wat ik heb gebruikt is van Tilda Flower Garden. Het labeltje en de blaadjes zijn doohickey's van Magnolia. Een hartjes doilie,wat bloemen, pareldraad, lint, een kantje en een schaats bedeltje. En natuurlijk een Magnolia Tilda, ingekleurd met de copics. Iedere keer neem ik me voor om de nummers op te schrijven, maar als ik het berichtje op mijn blog zet, merk ik dat ik het weer vergeten ben.

Allemaal veel plezier met het maken van deze nieuwe Challenge.

Met deze kaart wil ikk mee doen met de volgende challenges:
Totally Gorjuss - For someone special
Stampin for the weekend - anything goes
Everybody art challenge - anything goesLieve groetjes Marja.