zaterdag 9 juni 2012

Elke kaart een Feestje 1 stempel - 2 inkleurtechnieken - Deel 23

Hoi allemaal,

Het is zaterdag en dat betekend dat het weer 1 stempel- 2 inkleurtechnieken dag is op het blog van Elke kaart een feestje.

Vandaag is het de beurt aan Bernadet en mij om jullie wat te laten zien.

We hebben gekozen voor een stempel van Saturated Canary - Frizzy Jynx
Bernadet kleurde met Prisma colorsoft en Derwent kleurpotloden en ik met Copic markers.De stempel is geprint met een Samsung laser printer op DCP papier. Ingekleurd met Copics.
Gezicht: E93 - E53 - E51 - E50
Blouse, schoenen en haren: E44 - E43 - E42 - E41
Marjo: W00 - W01
Jas: R85 - R83 - R81

Kom ook eens op het blog van EKEF kijken naar het resultaat van Bernadet.

Fijn weekend allemaal!!

Lieve groetjes Marja.

vrijdag 8 juni 2012

Elke Kaart Een Feestje - Workshop 41Hoi allemaal,

Wat gaat de tijd toch ontzettend snel, voor je het weet zijn er al weer vier weken voorbij en ben ik al weer aan de beurt om een workshop te laten zien op het EKEF Blog. Deze keer heb ik gekozen voor een Toilet rol Album. Het stond al een tijdje op mijn To Do lijstje en toen mijn dochter aan mij vroeg om iets te maken waar ze labels in kon doen, was de keus gauw gemaakt.Bij dit album kun je zoveel pagina's (toilet rollen) toevoegen als je zelf wil.Voor dit album heb ik papier gebruikt van Maja Design.Doohickeys van Magnolia, Memory Box Mallen. Bloemen, kant en van allerlei frutsels.Ben je al nieuwsgierig hoe je dit album maakt, kijk dan op het EKEF Blog!

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie lieve reacties, ik lees ze met heel veel plezier.
Sorry dat ik nog steeds niet optimaal jullie blogs bezoek, het begint langzaam aan weer te komen.

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 5 juni 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging # 118Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij EKEF! Het is de eerste dinsdag van de maand, dus hebben we weer een schets. De extra optie daarbij is "Sarah of Abraham", dat mag maar moet niet! Team roze heeft weer ontzettend mooie kaarten gemaakt, kom gezellig even langs op het EKEF blog om al het moois te bewonderen.De sponsor van deze week is DoeadingVeel plezier met het maken van deze uitdaging!!

Lieve groetjes Marja.