vrijdag 16 september 2011

Merry Christmas


Hoi allemaal,

Vandaag begint er weer een nieuwe Challenge bij het It's a Magnolia Challenge Blog. Dit keer is de opdracht gebruik minimaal 2 Magnolia stempels, bedacht door Diana. Ook is er natuurlijk weer een leuke prijs te winnen, een waardebon van 15 euro dit keer beschikbaar gesteld door onze sponsor Scrappapier.nl.
Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van My Minds Eye, Lost & Found Christmas (super mooi papier), de stempels Edwin,ingekleurd met copics, zijn bontrandje met Liquid Applique, kerstboompjes heb ik met paperpiecing bewerkt en de tekst stempel Merry Christnmas met de copics, ook de sneeuwvlokjes zijn van een Magnolia stempel, enkelt heb ik ze uit een afdrukje geknipt. De kerstboompjes en sneeuwvlokjes heb ik bewerkt met glitters ( net als mijn bureau en vloer, allemaal glitters haha). Verder een kantje, stukje lint en een label.

Hoop dat jullie allemaal weer mee doen aan deze leuke Challenge!
Heel veel succes allemaal.


Ook is er bij het It's a Magnolia Challenge een super leuke Candy, omdat we de 250 volgers voorbij zijn. Er is een ontzettend leuke prijs te winnen. Als je wilt weten wat je ervoor moet doen om deze prijs te winnen, kijk dan even op het It's a Magnolia Challenge Blog.

Alvast een fijn weekend!!!!

Lieve groetjes Marja.

Tutorial # 4 - Pop Up kaart


Vandaag al weer tutorial #4 bij Karen's Doodles NL. Deze keer een Pop Up kaart, die als je de kaart invouwt in een envelop van 14cm x 14cm past.


Het papier wat ik heb gebruikt heb ik al zo'n tijd in de kast liggen, dat ik echt niet weet waar het van is. De super leuke digi Bovine Cutie van Karen's Doodles gebruikt en die ingekleurd met copics, de roosje gemaakt met een creatable van Marianne Design een lintje, de blaadjes en Tag zijn van Crealies evenals de tekst.

Ben je al nieuwsgierig geworden wat de andere dames hebben gemaakt, kijk dan even op het Karen's Doodles NL Challenge Blog.

Iedereen weer hartstikke bedankt voor jullie reacties, suuuuuper leuk!!!!

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 13 september 2011

Karen's Doodles uitdaging # 80


Hoi allemaal,

Vandaag hebben we bij Karen's Doodles NL weer een nieuwe uitdaging!!!! Het thema is deze keer "Niets Vergeten". We willen deze keer gepimpte notitieboekjes of memeohouders zien. Voor de nodige inspiratie en om natuurlijk te zien wat de andere Dt leden voor moois hebben gemaakt kijk dan even hier. Ikzelf doe deze week niet mee, ben wat leuks aan het maken voor de tutorial van vrijdag!

Lieve groetjes Marja.
kee