vrijdag 7 oktober 2011

Tutorial 7 Circle Side Step Card


Hoi allemaal,

Het lijkt er nu toch echt op dat de herfst begonnen is, heerlijk knutsel weer!
Vandaag al weer vrijdag dus hebben we weer een leuke Tutorial bij Karen's Doodles NL. Dit keer een Circle Side Step Card, heel leuk om kerstkaartjes van maken, maar natuurlijk ook andere kaartjes. Ik heb gekozen voor een kerstkaartje. Kijk gauw hier om ook zo'n leuk kaartje te maken.


Voor mijn kaartje heb ik papier gebruikt van de action, lekker papier met glittertjes, een nieuwe kerst digi Snowmen Caroling van Karen's Doodles, die ingekleurd met de copics, verder de bloem van een stans van Crealies, de kerstboompjes en ijsster van Marianne Design, een kantje en tekst uit eigen computer.

Verder wil ik even sorry zeggen dat ik op het moment heel weinig reacties geef op jullie blogs, ik heb van de week mijn rechter arm gebroken dus alles gaat heel langzaam met één hand, maar ik heb hoop dat tegen de tijd dat het gips eraf mag ik eraan gewend ben :)))

Lieve groetjes Marja.

dinsdag 4 oktober 2011

#83 Schets 20 Met je favoriete dieren karakter.


Hoi allemaal,

Vandaag weer een nieuwe uitdaging bij Karen's Doodles NL. Deze keer een schets, en als onderwerp je favoriete dierenkarakter. Vandaag is voor de eerste keer team Rosie aan de beurt. Ga maar gauw even bij het Karen's Doodles NL challenge blog kijken wat mijn collega's voor moois hebben gemaakt.

Lieve groetjes Marja.