dinsdag 16 april 2013

Cards & Scrap - Uitdaging 163


Hoi allemaal,

Allereerst wil ik even sorry zeggen tegen jullie dat ik zo weinig reacties achterlaat op jullie blogs.
Een paar weken geleden kreeg ik last van duizeligheid en hoofdpijn, zo erg dat ik niet meer op mijn benen kon staan, na onderzoek bleek dat het met mijn evenwichtsorgaan te maken had, die deze klachten veroorzaakte. Ondertussen is het gehele evenwichtsorgaan uitgeschakeld en moet mijn brein de werking van dit orgaan over nemen. Ik dacht nou een paar daagjes rust dan gaat het wel weer, niet dus, na weken kan ik nog steeds niet langer dan een kwartiertje achter mijn laptop zitten, of een boek lezen of me gewoon maar omdraaien, zonder duizelig te worden of hoofdpijn te krijgen. Vandaar dat ik haast nergens reacties achter laat. Ik hoop echt gauw weer al het moois van jullie te bewonderen en reacties achter te kunnen laten.


Maar nu over naar de orde van de dag :)) Deze week weer een geweldige uitdaging op het Cards & Scrap Challenge Blog: " Maak een kaart of LO met vlinders". Nou dit was voor mij een super leuke opdracht, echt mijn ding, een opdracht waar ik gewoon eens lekker mezelf kon zijn met knutselen, ook wel eens lekker haha. Ik heb een Criss Cross Box gemaakt, het patroon ervan heb ik van Marianne, super leuk en je kan er ook nog wat lekkers in stoppen.


De sponsor van deze week is Stempelfeest.

Kom gezellig even een kijkje nemen op het Cards & Scrap Challenge blog om de mooie creaties van team Turkoois te bewonderen!

Allemaal heel veel knutsel plezier met het maken van deze geweldige uitdaging!!!!

Lieve groetjes Marja.