vrijdag 20 april 2012

Elke Kaart Een Feestje - Workshop 35

En alweer is het vrijdag dus weer de tijd voor een nieuwe super leuke workshop bij EKEF. Deze week heeft Peggy een hele leuke workshop voor ons voorbereid een "Labelkaart". Als je ziet hoe je met je met één vel designpapier iets supers kunt maken! Ben je nieuwsgierig geworden, kijk dan snel hier! Lieve groetjes Marja.

dinsdag 17 april 2012

Elke Kaart Een Feestje - uitdaging # 111


Hoi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe uitdaging bij EKEF. Deze week weer een super leuke uitdaging!!! We vragen dit keer om zelfgemaakte bloemen. Ik heb mijn bloemen gemaakt met een Joy! Craft Cutting en Embossing Bloem. De randjes hier van met distress inkt bewerkt en in het midden een plak pareltje.


Het papier wat ik heb gebruikt is van de Action, het hart en bloemen takje van marianne Design en de blaadjes bij de bloemen van Crealies. Het stempeltje is van Nellie Snellen, ingekleurd met copics. Een stukje lint en tule.


Deze week weer een super sponsor Nellie Snellen.

Ben je al nieuwsgierig wat de andere dames van team turkoois voor bloemen hebben gemaakt, kijk dan even op ons EKEF blog.

Voor mijn nieuwe volgers van harte welkom op mijn blog, super dat jullie mijn blog gevonden hebben. Verder allemaal bedankt voor de super leuke reacties ik van jullie krijg.

Fijne dag verder!!

Lieve groetjes Marja.

zondag 15 april 2012

It's a Magnolia Challenge - Challenge #30


Hoi allemaal,

Weer tijd voor een nieuwe challenge bij It's a Magnolia challenge, deze keer is de opdracht maak een lente kaartje, met daarop een Magnolia stempel. Er is weer een leuk prijsje te winnen , dit keer beschilbaar gesteld door onze sponsor Zuurstokgroen.nl.


Het papier wat ik heb gebruikt is van Pion. Een gemaskerde Magnolia stempel. De rand van de kaart gemaakt met een Martha Stewart pons. Mijn nieuwe mallen van Memory Box gebruikt (ze zijn zo mooi!!!!) en Magnolia doohickeys. Achter het opgerolde hoekje een stukje van een Doily. Bloemen, plak pareltjes en een stukje kant en lint. Deze keer ook de binnenkant van de kaart beplakt.


Heel veel plezier met het maken van deze leuke challenge!!!!!!

Super bedankt allemaal weer voor jullie geweldige reacties!!!

Fijne zondag!

Lieve groetjes Marja.