donderdag 8 november 2012

Krans van boterhamzakjes


Hoi hoi,

Dit keer eens iets heel anders dan een kaart, een krans van boterhamzakjes. Ik had zo'n krans al een paar keer gezien en stond hoog op mijn to do lijstje ( wat niet haha). Zaterdag gaf ik mezelf geen uitstel meer om de krans te maken. Boterhamzakjes en lichtjes in huis gehaald, manlief gevraagd of hij een ring van ijzerdraad wou maken en aan de slag. Wat een super leuk iets om te maken, maar pfff wel een troep naderhand, al de restjes van de zakjes lagen verspreid door de kamer . Er zitten ongeveer 215 zakjes in.


Het geeft s'avonds een super gezellig effect. Ik heb de krans een beetje versierd, want alleen met zakjes vond ik toch wel een beetje kaaltjes.

Allemaal weer super bedankt voor het kijken en de reacties!!

Lieve groetjes Marja.

maandag 5 november 2012

Verjaardag kaartje voor Mieke


Hoi allemaal,

Dit keer eindelijk weer eens een kaartje gemaakt zonder opdracht, ook wel eens lekker :)
Het kaartje was bestemd voor Mieke die zaterdag jarig was, denk dat de kaart al bij haar op de mat is gerold, dus kan ik de kaart laten zien.


Voor de kaart heb ik papier gebruikt van kaiser Craft. Het stempeltje van Saturated Canary, ingeleurd met Copics.  Stansjes van Magnolia, Memory Box, Border van Crealies en een Nestabiliti.  Bloemen, wat blaadjes en plak pareltjes.


Wat lekkers in een zakje, zakje versierd, met hetzelfde papier als de kaart.


Allemaal weer bedankt voor al jullie lieve reacties die ik altijd van jullie krijg, super!!!

Lieve groetjes Marja.