zaterdag 28 mei 2011

Winaar bloghop


De winaar van de Blog Hop van It's a Magnolia Challenge is geworden:
Anita
Van harte gefeliciteerd Anita, mijn prijsje komt zo snel mogelijk naar je toe.

Nog een fijn weekend verder.

Lieve groetjes Marja.

zondag 22 mei 2011

Doosje met Baby flesje


Hoi allemaal,

Allereerst wil al mijn nieuwe volgers welkom heten en jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties die ik van jullie krijg.

Bij deze eindelijk mijn roze baby creatie, de blauwe baby tag had ik al een tijdje af, maar de roze kwam er maar niet van, geen inspiratie. Tot ik in de nieuwe Cards Only een baby doosje zag waar een flesje in kon. Echt super om te maken, en ik vind zelf dat het wel een lief doosje is geworden.


Het papier is van Maja Design, Rosa Marina (super papier), het stempeltje is van Magnolia ingekleurd met de copics (sorry, ben weer eens vergeten de nummers op te schrijven), het sokje en hemdje zijn uit gesneden met de cricut, het ovaal is van een multi frame van Nellie Snellen, verder wat roosjes, gehaakte bloemetjes, takjes, label en swirl van een pons van Martha Steward, hotfix steentjes,en een lintje.


Tekst achterop komt van internet.


De tekst bovenop is een stempeltje van Marianne design.


Ben benieuwd wat jullie van dit doosje vinden.

Met dit doosje wil ik ook een kansje wagen om in het DT-Team van Krea Teja te komen. Mijn creatie is lief, heeft wat romantisch, en veel bloementjes en details, daarom denk ik dat mijn creatie bij Krea Teja past.

Lieve groetjes Marja.